

19 November 2020

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 8392 5115

As addressed

Dear Party,

Proposal to Apply the Heritage Overlay to Various Properties in Moonee Valley: Hearing Timetable V4

Please find attached a revised timetable for the above matter. Please note in particular there are minor changes to the final day timetable on Monday 23 November 2020.

If you have any queries please email them to planning.panels@delwp.vic.gov.au.

Yours sincerely,

Auholas Winbruh

Nick Wimbush Panel Chair



Timetable Version 4

Day 1: Monday 9	November 2020				
Video conference session – details will be provided in due course					
Time	Party	Allocated			
9.30am – 9.45am	Preliminary matters	15 mins			
9.45am – 10.15am	Kim Si Cao (48)	30 mins			
10.15am – 12.30pm	Moonee Valley City Council represented by Briana Eastaugh of Maddocks calling evidence on: - heritage from Natica Schmeder (Landmark Heritage Pty Ltd)	2 days			
1.30pm – 4.30pm	Council cont'd				

Day 2: Tuesday 10 November 2020

Videoconference sessions – details will be provided in due course

Time	Party	Allocated
10.00am – 12.30pm	Council cont'd	
1.30pm – 4.30pm	Council cont'd	

Day 3: Wednesday 11 November 2020

Videoconference sessions – details will be provided in due course

Time	Party	Allocated
12.30pm – 4.30pm	Ms Sally O'Farrell (5) represented by Mr Chris Wren QC instructed by Rigby Cooke and calling evidence on: - heritage from Bryce Raworth (Bryce Raworth Pty Ltd)	3-4 hours

Day 4: Friday 13 November 2020

Videoconference sessions – details to be provided

Time	Party	Allocated
12.30pm – 12.45pm	Kathy Rose (50)	15 mins
12.45pm – 4.00pm	Mr Roman Polidoro (78) represented by Louise Hicks of Counsel calling evidence on: - heritage from Aron Paul (Trethowan Architecture)	3-4 hours



Day 5: **Monday 16 November 2020** Videoconference sessions - details to be provided Time **Party Allocated** 1.00pm - 3.00pm Moonee Valley City Council represented by Briana Eastaugh of 2 hrs Maddocks: Further Submissions and Panel questions of Ms Schmeder (if required) 3.00pm - 3.30pm Dr John Nguyen (8) 30 mins 3.30pm - 4.00pm Bernard Georgilopoulos (14) 20 mins 4.00pm - 4.10pm Bianca Simpson (26) 5 mins 4.10pm - 4.20pm Tracey Hastie (60) 10 mins Day 6: **Tuesday 17 November 2020** Videoconference sessions - details to be provided Time **Party** Allocated 9.30am - 11.00am Michael Pickering (108) calling evidence on: 3 hours heritage from John Briggs (John Briggs Heritage Architects Pty Ltd) town planning from Martyn Thompson (Peyton Waite) 1.00pm - 3.30pm Michael Pickering cont'd 3.30pm - 4.00pm Owners of 193 Pascoe Vale Road represented by Dr Teo and 30 mins Katherine Moorhouse Perks (66) 4.10pm - 4.20pm Timur and Necla Baskin (90) (Did not appear – written 10 mins submission) Day 7: Wednesday 18 November 2020 Videoconference sessions - details to be provided Time **Allocated Party** 10.00am - 10.15am Hayley Hadj (52) 10 mins 10.15am - 10.40am Ayla Arif (18) 20 mins 10.40am - 11.00am M Self (33) represented by Dean Anthony (Did not appear) 15 mins Adelina and Fernando Pasquale (114) represented by Antony 1.00pm - 1.30pm 30 mins and Lara Pasquale

1.30pm - 2.00pm

2.00pm - 3.00pm

3.00pm - 3.15pm

Genevieve Xuereb (62)

Amanda Race and Peter McIver (64)

Hocking

Peter and Robyn Goldstein (63) represented by Russell

30 mins

30 mins

15 mins

Day 8: Friday 20 November 2020Videoconference sessions – details to be providedTimePartyAllocated10.00am – 10.15amClaudia Lombard (77) represented by Damien Camilleri15 mins10.15am – 12.15pmMs Kim Scerri (74) and Brown Street Residents (TBC)2 hrs1.15pm – 2.15pmPeter Cook (88)60 mins

Day 9: **Monday 23 November 2020** Videoconference sessions – details to be provided Time **Party Allocated** 12.30pm - 12.40pm Michael and Therese Harrison (84) 10 mins 12.40pm - 12.50pm Sue O'Riley (103) 10 mins 12.50pm - 1.20pm Gavin Agushi (104) and Bashkim Canko (106) 30 mins 1.20pm - 1.30pm Chris Barrett (40) 10 mins Pinakin Prabhakar (37) 10 mins 1.30pm - 1.40pm 1.40pm - 2.10pm Mary Bayley (102) 30 mins Brett Habermann (82) 2.10pm - 2.40pm 30 mins Moonee Valley City Council right of reply 2.40pm - 3.40pm

Hearing Timetable Notes:

2.15pm - 3.15pm

1. The Panel may amend the timetable if COVID-19 restrictions are altered.

Steven Leptos (121)

- 2. Please log on to the video conference sessions at least 15 minutes before the scheduled commencement time.
- 3. If you are unable to be present at your scheduled time, or if you have any questions about the timetable, please contact planning.panels@delwp.vic.gov.au.

1 hr